dissabte, 6 d’octubre del 2012

Memòria de Sants guanyador del 5è Premi Blocs Catalunya

Memòria de Sants ha guanyat el Premi Blocs Catalunya 2012 en la categoria Història, tradicions i patrimoni com a bloc personal.  Una gala que l'associació Stic.cat va organitzar ahir al vespre a Reus. Malauradament no hi vaig poder assistir per temes de feina, però si que vaig poder seguir-la gràcies a twitter i cal a dir que va ser molt emocionant.

Des d'aquí vull donar les gràcies a tots els que van votar en el seu moment i als que han decidit que aquest bloc era mereixedor d'uns premis com aquests on participa tanta gent i amb tants blocs de qualitat. Moltes gràcies a tothom i felicitats a tots els finalistes i guanyadors. És tot un honor trobar-se en aquesta llista.

El projecte de fer un bloc d'història de Sants va començar l'any 2008 parlant amb el company historiador Dani Cortijo, que ja feia un temps que havia creat el seu bloc Altres Barcelones. En aquell moment varem pensar que estaria molt bé que hi hagués una xarxa de blocs dedicats a la història local.

El cert és que uns quants anys després són molts els barris, pobles i ciutats que tenen un historiador dedicat a divulgar la història local del lloc a través d'un bloc. Avui són molts projectes de qualitat i una autèntica xarxa de gent que col·labora els uns amb els altres.

10 comentaris:

Rafel ha dit...

Enhorabona, gràcies per sumar la memòria de petites i grans històries anònimes que fan un millor present.

Agus Giralt ha dit...

Moltes gràcies Rafa!

Glo.Bos.blog ha dit...

Com a veïna de Sants et dono la meva enhorabona.
FELICITATS!
Glòria

Agus Giralt ha dit...

Moltes gràcies Glòria!

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Enhorabona AGUS, Sants es meravellosa amb el teu blog, més .
Salutacions.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Enhorabona Agus! Hem conegut el teu bloc gràcies als Premis Bloc Catalunya, som companys de guardó i de ciutat. Tens un bloc molt interessant, sobretot pel que fa a la guerra civil. No t'has plantejat escriure un llibre amb tota la informació del bloc?

Enric i Celia
www.quadernsdebitacola.com

Joan Abellaneda ha dit...

Felicitats Agus, de part del joandemataro de RC i creador del bloc " 2012 Essquitxos d'una vida " Finalista, però no guanyador, dels Premis Blocs Catalunya 2012 a l'apartat de literatura... des de l'enveja més sana !! :-)

una salutació ben cordial des de mataró
joan

Ignasi ha dit...

Moltes felicitats Agus!
Ja formes part de la història de
Sants!

Agus Giralt ha dit...

Ostres, quina responsabilitat!
Bé jo tant com tots els que en som veïns Ignasi. Com tu mateix ;)

Una abraçada!

Josep Cortés ha dit...

Enhorabona, és el reconeixement a una feina ben feta