dijous, 14 de juny del 2012

Primer aniversari de Can Batlló




Aquest dilluns s'ha complert 1 any d’aquell 11 de juny en que les veïnes i veïns del nostres barris van entrar a Can Batlló i van fer en part realitat el somni de gairebé 35 anys de lluita veïnal : Can Batlló començava a ser pel Barri conquerint el Bloc 11 i el Bloc 1 pel veïnat.

Des d’aquell dia  un munt de gent hem treballat amb il·lusió per donar vida a aquests espais, condicionant-los en llargues jornades de treball comunitari, organitzant festes, xerrades, dinars populars, llargues assemblees per decidir el que volem ser i el que volem fer, i sense adonar-nos, ja ha passat un any.

Per això, el proper cap de setmana del 16 i 17 de juny per celebrar aquest primer aniversari, s’han previst tota una sèrie d’activitats de caire festiu on totes i tots hi esteu convidats. En el cartell que us adjuntem, podreu consultar el que farem i els horaris.

Dins les múltiples activitats que es faran, s'organitzarà un mercat de puces i un mercat d'artesania d'11 a 14h el dissabte 16. Al mercat de  puces es vendran tresors trobats a Can Batlló  amb l'objectiu de recaptar diners solidaris amb el projecte que ajudin a que aquest segueixi creixent des de l'autogestió. I és per això que, a més, demanem a les veïnes que aportin coses solidàriament al mercat de puces per poder ampliar aquest mercat, cal que estiguin en bon estat (no trencades, funcionin, tinguin un ús).

A més, hem pensat que aquesta serà una bona oportunitat perquè els projectes i campanyes dels moviments socials del barri o afins puguin mostrar la seva feina a les veïnes. Per tant, convidem a totes aquelles que vulguin posar la seva paradeta de difusió el matí del dissabte 16 a Can Batlló. Només has de portar la teva taula i estar allà sobre les 10 del matí. Si tens qualsevol dubte, pots adreçar-te a les assemblees d'activitats dels dimarts a les 19h.

El dissabte al migdia hi haurà un dinar popular, podeu adquirir els tiquets per avançat a 8 euros, al Centre Social de Sants, C/Olzinelles, 30, de 10 a 13 i de 18 a 21 h.

Us hi esperem, no us ho perdeu !

Grup d’Activitats del Bloc 11 de Can Batlló