dijous, 27 de novembre de 2014

Nou llibre de Josep Maria Vilarrubia-Estrany

Després d'un setembre on Memòria de Sants va batre el seu rècord de visites, durant octubre i novembre he estat molt enfeinat i quasi no he trobat temps per actualitzar i se m'acumulen temes que vull fer-vos arribar.

El primer una bona noticia, l'amic Josep M. Vilarrubia-Estrany presenta un nou llibre de la seva col·lecció Notes Històriques de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, en la qual està recopilant per temàtiques la gran quantitat d'articles que al llarg dels anys ha anat publicant. Després d'un llibre molt interessant i complert sobre la toponimia santsenca ara li toca el torn a la geografia. Límits entre les poblacions. Apunts Històrics (Orígens – 1849)

El llibre es presentarà el dia 1 de desembre a les 19'30h a la seu del Districte de Sants-Montjuïc (Creu Coberta 104). Una presentació a càrrec del Sr. Josep Espin, president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’ Hostafrancs.

Part del preu del llibre, 12 euros, serà cedit per a Càritas de la parròquia d’ Hostafrancs.

4 comentaris:

Barcino ha dit...

Ón es poden trobar aquests títols?

Companyia Liada Nacional ha dit...

Imagino que el llibre estarà disponible a les biblioteques del districte.

Però en tractar-se d'un llibre autoeditat el més fàcil per conseguir una còpia seria contactar amb l'autor o imagino que dirigir-se a la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’ Hostafrancs.

Agus Giralt ha dit...

També podeu contactar amb el Josep Maria:

jmveef@gmail.com

o al número 692 15 84 44

Barcino ha dit...

Moltes gracies Agus.