dimecres, 3 d’agost del 2011

L'enigma de Sants, número 6

Aquest estiu he preparat alguns nous enigmes per resoldre sobre la història del nostre barri. Aquest any, gràcies a la col·laboració de dos entitats de Sants, el Cros Popular de Sants i l'Esplai Xiroia, també hi haurà un petit premi per la primera persona que contesti correctament la pregunta.

Començo aquest enigma número 6 amb un quadre que va ser pintat al nostre barri. El seu autor és un pintor uruguaià

De Memòria de Sants

Pista: Aquesta imatge d'un Sants encara majoritariament de cases baixes, però on ja sobresurt una escala de diverses plantes ha sigut segell del país on va neixer l'autor de la pintura.

Pregunta: Sabrieu dir el nom de l'autor i el títol de l'obra?

El guanyador serà la primera persona que encerti el resultat i que l'escrigui com a post d'aquest bloc. Si podeu escriure un correu de contacte podrem trobar la manera de fer-vos arribar el petit premi.

El resultat el donaré al següent post.

5 comentaris:

Pep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavi Silvestre ha dit...

Sembla l'edifici de Comtes de Bell-lloc, vist des de la banda de l'estació, abans de que s'omplís el forat on ara hi ha els jardins de Joaquim Domingo?

Dí Diabòlic ha dit...

Tioooo Augus, no has vist que si cliques a la imatge et surt el nom i l'autor?¿?¿

El proper enigma te'l curres un xic més, eh!!!

Juas juas!!!!

Dídac

Agus Giralt ha dit...

xD

Ostres, tens raó Dídac, quin començament, quin error. Bé, no passa res, el proper dia estaré més atent a tots els detalls i prometo intentar complicar-ho.


De totes maneres he de dir que en Pep Gardeñes és el guanyador d'aquest primer enigma, si pots enviar-me un correu a memoriadesants@gmail.com contactem i miro de fer-te arribar el primer premi.

Pel que fa a la localització de l'edifici estic intentant buscar una imatge actual per veure si descobrim des de o es va pintar.

Si voleu buscar per google maps i intentar trobar la localització...

Agus Giralt ha dit...

Estic mirant una imatge del lloc que ha proposat en Xavi Silvestre i crec que realment podria ser. Saben els veïns que el seu bloc de pisos ha aparegut als segells de les cartes d'Urugai?

Gràcies a tots per participar!