dimarts, 14 de gener del 2014

Continua el Tour de “El Daguerre de Sants. Memòria d’un barri”

Des de la inauguració de la mostra el 14 d’octubre del 2013 han estat un munt de persones les que han visitat aquesta exposició itinerant. Des de Fotoconnexió volem donar l’oportunitat a les persones que encara no ho han fet, per veure la que ha estat una mostra significativa en la Memòria del barri de Sants. Per aquest motiu, l’exposició continua el seu tour pel barri i farem parada a l‘Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc. 

refoto Ricard Martinez Daguerre

Dates: del 20 de gener al 20 de març de 2014. 

Lloc:   Sala Anselm Cartañà a l’Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc. Carrer de la Creu Coberta, núm. 3. 

Horaris de visita: de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h.

La inauguració de la mostra es farà el dilluns 20 de gener del 2014.

A les 18:30h Jordi Martí, regidor del Districte Municipal de Sants-Montjuïc, procedirà a la col·locació d’una placa de la Comissió de Memòria Històrica dedicada a l’Estudi Fotografia Daguerre. 

Tot seguit, a les 19:00h a l’Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc s’inaugurarà la mostra a carrec de Maria de los Santos García Felguera (presidenta de Fotoconnexió) i Susanna Muriel (coordinadora del projecte).

A la inauguració de la mostra, s’exposarà material original procedent de l’estudi, i tindrem l’oportunitat de veure el projecte refotogràfic de Ricard Martínez “Polímers”. 

Complementant l’exposició, es realitzaran diverses conferències que aviat s’anunciaran.