divendres, 29 de novembre del 2013

Llibre: Notes històriques de Sants, Hostafrancs i la Bordeta - Presentació

Per un bloc com aquest sempre és una bona noticia la publicació d'un llibre sobre la història del barri i més quan la persona que l'escriu es en Josep M. Vilarrúbia-Estrany, segur que un dels estudiosos que més sap sobre Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Us adjunto la seva presentació.

Carta-presentació nou llibre

Amics,

Un nou any i això vol dir una nova publicació.

Amb el títol conjunt de Notes Històriques de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. Enguany he volgut iniciar una sèrie de publicacions, d’aquests barris tinc més de 200 articles escampats arreu i fins i tot alguns al tinter, és hora de repassar, de nou esmenar i arreplegar-los per temàtiques diferents. He iniciat la col•lecció amb el tema Toponímia amb més de 50 articles, amanit per un material gràfic de gran valor històric i, a la vegada, espiritual ja que hi he posat fotografies algunes fetes per a vosaltres o per amics absents, si en alguna ocasió la qualitat no és perfecta queda compensat per la voluntat del fotògraf.

La presentació serà al Centre Catòlic de Sants, Carrer d’Antoni de Capmany, 72 (És al mateix solar, amb casal nou, quan l’entitat tenia estatge al carrer dels Jocs Florals).

A més del Centre Catòlic de Sants, que de forma desinteressada ha col•laborat en aquest acte, la publicació tindrà com a “padrí d’entitat”, la parròquia de Santa Maria dels Sants. La meva intenció en aquesta i futures publicacions de la mateixa col•lecció és que part del benefici de la venda sigui per a Càritas de la parròquia per a ajudar a les persones necessitades

L’acte serà el dia 2 desembre, a 2/4 de vuit del vespre

Serà presentat per Artur Bial, de Recerca i Difusió Històrica i que ha demostrat que estima a casa nostra i els nostres barris

Tot esperant saludar-vos el dia de la presentació, Vostre,


Josep M. Vilarrúbia-Estrany