divendres, 8 de febrer del 2013

Sants 214 enderrocada

Imatges de la finca de Sants 214 en procés de ser enderrocada. Fixeu-vos especialment en les fotografies que he fet des de la part del darrera, al carrer Tirso de Molina. S'ha perdut una oportunitat per a una funció social i s'ha obert una nova porta a l'especulació? Algú ens ho pot explicar?

Enderroc de l'edifici de carretera de Sants 214

Vista des del carrer de Tirso de Molina

Una màquina enderrocant la finca.





View Larger Map

5 comentaris:

Barcino ha dit...

Per favor!!!! Encara em batega el cor s tope.
Li tenia molt de carinyu en aquesta casa. Sempre passava pel davant i em preguntaba quin va esser el seu passat, a que es dedicava.
Coneixes mes detalls d'aquest edifici?
Estic trist. En practicament 10 dies han llençat al terra 2 cases históriques al barri

Agus Giralt ha dit...

Tens tota la raó, a aquest ritme no deixaran cap testimoni del nostre passat. Intentaré buscar tota la informació que pugui per compartir-la.

Agus Giralt ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
nena_gamba ha dit...

Bon dia Agus.
Porto uns dies seguint i fent difusió als medis del barri per a que tothom conegui el cas. He rebut una informació per part dels participants #acampadasants

Tot i que aquesta casa està dins d'un conjunt d'edificis de Nivell D, i amb aquest nivell es poden enderrocar (abans però s'ha d'haver fet una memòria històrica/constuctiva /plinèmtrica i fotogràfica de la finca)Em penso que tornem a estar en un cas de derribar patrimoni per pròpia especulació. I això és el que em fa més mal.

Per la meva part posaré tot el que calgui per veure i comprovar que si es fa, al menys tot es faci seguint les pautes que estableix Patrimoni.

Si vols, ens podem posar en contacte. No crec que aconseguim aturar l'enderroc però sí podem donar a conéixer la veritat i posar sobre la taula la vergonya per deixar que ens destrueixin el patrimoni.

Agus Giralt ha dit...

Ei perfecte, ja que crec que aturar l'enderroc a aquestes alçades és inevitable com a mínim si que estarà bé desentortolligar tota aquesta història i descobrir tot el possible sobre aquesta casa.

Una abraçada.

Podeu contactar amb mi amb memoriadesants@gmail.com