divendres, 7 de setembre del 2012

La història de Can Batlló en una visita guiada

Amb l'arribada del setembre, després d'un estiu dedicat a fons a treballar en el projecte #GuerraCivil20  torno a dedicar-me plenament a divulgar la història de Sants, Hostafrancs i la Bordeta des d'aquest bloc, Memòria de Sants.

Abans que res vull donar les gràcies a la gent de la revista Sàpiens que en el darrer número, dedicat a la història de Barcelona, han fet un esment d'aquest bloc, compartint espai amb un bloc que quasi des del principi ha funcionat en paral·lel al meu i que s'ha convertit en un espai de referència als interessats en Barcelona, Altres Barcelones de Dani Cortijo. Moltes gràcies també a tots els que esteu seguint o heu fet difusió del projecte de la Guerra Civil i als que heu votat el bloc al concurs www.stic.cat

Començo el nou curs amb moltes ganes de poder oferir novetats. Un any en que espero poder anunciar la publicació del meu primer llibre: Del Somni al Silenci, una obra dedicada a la República i a la Guerra Civil a Sants. També estic treballant en la segona edició del programa de Sants 3 Ràdio, Enregistrem la Menòria i en altres projectes que aviat espero poder anunciar a tothom.

De moment us espero a les festes de la Bordeta que aquest any han guanyat un important espai a Can Batlló. Dissabte 15 de setembre a les 11h del matí farem una visita guiada per la fàbrica explicant alguns dels seus espais i algunes històries poc conegudes.