dijous, 26 de gener del 2012

Últim taller per a definir els espais de La Lleialtat Santsenca

Dimecres 1 de febrer de 2012

19:00h al Casal Independentista de Sants, carrer Muntadas 24

La Lleialtat, una mica més a propEn la darrera Comissió de Seguiment del 7 de novembre de 2011, el Districte de Sants-Montjuïc va decidir encarregar un redibuixat precís de l’estat actual de l’edifici, un reportatge fotogràfic i la redacció de diferents alternatives possibles per a la seva rehabilitació. La Plataforma La Lleialtat Santsenca va proposar als tècnics del col·lectiu d'arquitectes LaCol per a l’execució d’aquest projecte, l'encàrrec del qual es va fer efectiu el passat mes de desembre. Suposa el primer pas per obrir un concurs públic per elaborar el projecte arquitectònic de conversió de l'edifici de l'antiga cooperativa.

Ara és el moment de decidirEl document, que s'ha de lliurar a finals de febrer, serà el full de ruta que seguiran l'Ajuntament i els arquitectes que es presentin al concurs per dur a terme les obres de rehabilitació i adequació de l'històric edifici del carrer d'Olzinelles. És per aquest motiu que cal tenir molt ben definit com volem que siguin els diferents espais que es necessiten, ja que això condicionarà els futurs usos que allotjarà La Lleialtat Santsenca. Com més gran sigui el nivell de definició i concreció, més s'acostarà a allò que tots i totes somiem i desitgem.

Els tècnics ja fa gairebé dos anys que acompanyen el procés participatiu per definir els usos de La Lleialtat Santsenca, amb enquestes, tallers, xerrades i entrevistes a les entitats del barri i al veïnat en general. Treballarem sobre aquesta feina per acabar de consensuar quin és el projecte que vol el barri.
És important el màxim d'assistència a aquest taller que us proposem, per assegurar que tothom pugui dir-hi la seva i que cap iniciativa quedi fora d'aquest projecte col·lectiu. Els dies previs al taller us farem arribar documentació i els punts principals hi que tractarem.