dimarts, 6 de setembre de 2011

Solució a l'enigma número 9

Retornat de les vacances i després del final de les festes de Sants per fi he pogut tornar a publicar, tot i que els errors de blogger no m'ho estan facilitant gaire la veritat. Abans de res donar-vos la resposta a l'enigma número 9, que vaig deixar pendent. Com molt bé va respondre el Xavi Silvestre el carrer sobre el que preguntava era el carrer Sant Crist i l'edifici al que feia referència és la capella del Sant Crist, una petita capella que es troba tancada a aquest carrer i que, com també comenta el Xavi poc li deu faltar per caure pel seu estat de ruïna.

Així doncs els guanyadors d'aquest estiu han sigut en Pep Gardeñes, el Didac Panyella (que n'ha guanyat dos) i el Xavi Silvestre. Recordeu que tinc un petit premi per a tots els que heu encertat algun enigma.

Aprofito aquesta actualització per donar les gràcies a tots aquells que seguiu aquest bloc i a tots els que em feu arribar missatges o noticies interessants. Recordeu que ho podeu seguir fent a memoriadesants@gmail.com

Espero que en breu, en pocs mesos, us pugui presentar dos projectes en els que porto molt de temps treballant el meu primer llibre en que parlo sobre història, sobre la Guerra Civil a Sants, i el programa de ràdio Enregistrem la memòria, a Sants 3 Ràdio.

1 comentari:

Xavi Silvestre ha dit...

Gràcies a tu per aquesta meravella de bloc!!!!