dimarts, 24 de febrer del 2015

Alerta Patrimoni #4 Can Bruixa en perill!

Dissabte passat visitavem la masia de Can Bruixa per poder documentar un dels darrers elements del patrimoni rural santsenc. Fa pocs dies llegia una noticia molt positiva, el compromís per part de districte a estudiar-ne el manteniment.



Avui però, buscant informació sobre la masia he descobert que el dia 17 de febrer es va fer una modificació a la finca on es troba. L'espai on està edificada, de 7836 m² ara apareix com a "Suelo sin edificar". És a dir que ni tan sols contemplen que hi ha un edifici.



Estava districte prometent l'estudi del seu manteniment al mateix temps que era esborrat el seu restre del cadastre? Esperem una explicació i esperem que, en el cas de tractar-se d'un error es doni una explicació pública.

Podeu consultar a continuació els dos documents del cadastre referents a la finca.



5 comentaris:

Paco Priego ha dit...

Foto 10 de 46 del album que aparece tras clickar en la foto. Encontrarme el panfleto anticomunista "Los que vivimos" de Ayn Rand en una casa abandonada supera a cualquier susto de los que salen en Cuarto Milenio. Quien vivia allí? Y ya en serio, existe alguna forma de darle un uso a ese patrimonio? Sengun tengo entendido, esta aislada de la calle en un patio interior entre edificios, accesible solo a traves de un negocio particular.

Agus Giralt ha dit...

Bon dia Paco,de fet si t'apropes ara podràs veure com ja no està tancada per que alguns dels edificis que l'envoltaven ja estan enderrocats i s'ha d'obrir un pas (bé, tot l'entorn de Can Batlló s'està modificant).

Per lo de la foto que comentes realment entrant a la masia si que es podien trobar algunes instantànies ben curioses.

Pel que tenim entès va estar habitada fins als noranta (com a mínim).

Gràcies!

Isaac Palacio ha dit...

Hola, imagino que el acceso es a través del descampado que se puede apreciar a través de Google Maps, esta vallado, me gustaría si se puede acceder para tomar fotos

Agus Giralt ha dit...

Entrant per on està el Bloc 11 de Can Batlló i seguint el carrer recte, com si s'anés cap a Parcerisa la masia queda a la dreta.

Jaume Colom ha dit...

S'ha de ferel que sigui per conservar-la. No podem permetre'ns el luxe de perdre cap masia més al pla de Barcelona.