dijous, 27 de novembre de 2014

Nou llibre de Josep Maria Vilarrubia-Estrany

Després d'un setembre on Memòria de Sants va batre el seu rècord de visites, durant octubre i novembre he estat molt enfeinat i quasi no he trobat temps per actualitzar i se m'acumulen temes que vull fer-vos arribar.

El primer una bona noticia, l'amic Josep M. Vilarrubia-Estrany presenta un nou llibre de la seva col·lecció Notes Històriques de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, en la qual està recopilant per temàtiques la gran quantitat d'articles que al llarg dels anys ha anat publicant. Després d'un llibre molt interessant i complert sobre la toponimia santsenca ara li toca el torn a la geografia. Límits entre les poblacions. Apunts Històrics (Orígens – 1849)

El llibre es presentarà el dia 1 de desembre a les 19'30h a la seu del Districte de Sants-Montjuïc (Creu Coberta 104). Una presentació a càrrec del Sr. Josep Espin, president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’ Hostafrancs.

Part del preu del llibre, 12 euros, serà cedit per a Càritas de la parròquia d’ Hostafrancs.

5 comentaris:

Barcino ha dit...

Ón es poden trobar aquests títols?

Companyia Liada Nacional ha dit...

Imagino que el llibre estarà disponible a les biblioteques del districte.

Però en tractar-se d'un llibre autoeditat el més fàcil per conseguir una còpia seria contactar amb l'autor o imagino que dirigir-se a la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’ Hostafrancs.

Agus Giralt ha dit...

També podeu contactar amb el Josep Maria:

jmveef@gmail.com

o al número 692 15 84 44

Barcino ha dit...

Moltes gracies Agus.

truongmuunghenhan ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úcgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ