dimecres, 16 de febrer del 2011

Ruta per la història de l'okupació a Sants

Aquest diumenge 20 de febrer, dins dels actes del Febrer Llibertari i organitzat per Negres Tempestes, tindrà lloc a Sants una ruta que aproparà a tots els assistents a una part de la nostra història més recent, una ruta per la història de l'okupació a Sants on podreu coneixer els diversos col·lectius i projectes que s'han desenvolupat a Sants.



De Memòria de Sants

2 comentaris:

Oriol Rigola ha dit...

En aquesta ruta no hi cap intenció de mitificar res, sinó de donar a conèixer una història que té i ha tingut coses positives i coses negatives. De coses com les que esmentes n'hi ha hagut diversos casos, però també de molt positives, així després d'aquestes experiències cal analitzar-les per aprendre a extreure'n les positives i evitar les negatives.
Salute!

Agus Giralt ha dit...

Exacte, com diu l'Oriol no es tracta de mitificar res, sino de coneixer.

Agradi o no el moviment okupa és una part important de la història recent de Sants.

Si heu llegit el bloc veureu que s'ha anat parlant sobre temes tan diversos com la Guerra Civil, els maquis, el pistolerisme dels anys 20, els conflictes laborals, el comerç o el cinema... i en cap cas ningu ha dit que es mitifiquesin els diversos temes tractats, i crec que aquest tampoc és el cas, simplement hi ha una gent que convoca una activitat relacionada amb la història recent del nostre barri i, com sempre que això succeeix i arriba a les meves oides, ho faig públic per aquells que en vulguin saber més sobre el tema.

Això és tot.