dimarts, 14 de desembre del 2010

Carrer de Sants, 200 anys d'història

Avui he volgut compartir amb vosaltres un video realitzat per Sants Establiments Units on s'explica la història del nostre barri tot centrant-se en el la carretera de Sants, l'eix comercial més llarg d'Europa.
També aprofito per recordar a tots aquells que estigueu interessants en els videos documentals sobre història que, en breu, inaugurarem el Histotube, l'espai a Internet on podreu trobar els millors videos sobre història en català.

6 comentaris:

nena_gamba ha dit...

Gràcies per la teva aportació Santsenca!! :)

carme ha dit...

has tingut una idea molt semblant a la meva sols que jo no sóc una historiadora i solament em limito a sumar informacions i unir-les en un mateix lloc. Si el vols visitar : memoriadelsbarris.blocspot.com

carme ha dit...

m'oblidava d'animar-vos a seguir en la meteixa linea.

Agus Giralt ha dit...

Bona feina Carme! Ja aniré mirant el teu bloc

azofaifes ha dit...

Hola, m'agradaria saber si existeix alun enllaç per a poder-te descarregar els videos. Son molt interessants i un dels establiments que surten era del meu avi. Lo que ara es "La Cafetera".

Moltes gràcies per la recerca de la nostra història, que ens fa ser el que som… collonuts.

Caterina ha dit...

Bona tarda, estic interessada en aquest reportatge sobre el carrer de Sants, però no hi ha manera de veure'l pel Youtube. Hi ha la possibilitat de trobar-lo en algun altre lloc?

Gracies!